Logg inn på din profil.

skriv inn din epost adresse:
Skriv inn ditt passord
Glemt passord?

eller
Foreldre/foresatte eller elever over 18 år oppretter en profil her NB: kun en profil pr. familie:

 

Påmelding åpner for

Aktive medlemmer 10.juni kl 14.00 

Nye medlemmer 12.des kl 14.00  

LOGG INN FOR KURSTILBUD, STED, DAG, PRISER OG ANNEN INFO OM KURSET

 1. Skriv inn the eposten du har logget på med tidligere/ eller lag en ny profil.
 2. Benytt Glemt Passord - for deg som har profil fra tidligere av.    
 3. Vi anbefaler at du benytter PC / MAC og ikke telefon/nettbrett for en mer oversiktelig påmelding. 
 4. Forskuddsbetaling med  Visa - MasterCard - Vipps.
 5. Du vil kanskje trenge tilgang til din BankId.
 6. Har du spørsmål, kontakt oss  via chatten på www.studiostepup.no

 

Tilgjengelighet

Step Up Danseklubb er en idrettsforening (Norges Idrettsforbund). Step Up Danseklubb har eget styre som jobber på frivillig basis og bidrar til aktiviteter og moro for elevene. Alle  dansere må betale 325,- pr kalenderår for å være en del av danseklubben. Dette inkluderer medlemskap i Norges Idrettsforbund, Norges Danseforbund og Oslo Idrettskrets. For barn mellom 6 og 19 inkluderer det også en skadeforsikringsom gjelder på trening og på arrangement i regi av Step Up. 

Lukk

Betingelser ved medlemskap i Step UP Danseklubb. i Dersom du ikke leser disse før påmelding gjelder allikevel betingelsene. 

BETINGELSER

 1. Man melder på alle kurs for en sesong av gangen.  Vinter/vår sesong og Høst sesong (se egne bestemmelser for Cheer konkurranse punkt 7). 
 2. Når du er påmeldig vil du nærmere kursstart legges til vår kommunikasjonsplattform "Spond" rett før kursstart. Last ned appen på forhånd i appstore og registrer deg med ditt navn, kontaktinfo og barnet deres. 
 3. Påmeldingen er bindende.  Du kan få tilbake kursavgiften dersom du gir oss skriftlig beskjed innen 48 timer etter første timen din hos oss.  Hører vi ikke noe innen fristen så er du/dere automatisk påmeldt kurs/ene listet opp i ordrebekreftelsen og må betale kurs og medlemsavgift.Dersom man ikke sier fra seg en plass vil man bli fakturert hele beløpet. Dette godkjenner du ved å sende inn påmeldingskjemaet på nett eller innmeldingskjemaet på studioet.
 4. Kun sykemelding fra lege er gyldig for tilbakebetaling av kursavgift etter disse 48 timene. Sykemelding må fremvises innen 14 dager etter at den er skrevet ut av lege.Etter dette vil ikke penger bli refundert.
 5.  Innbetaling skjer via koortbetaling& Vipps og skal stå på vår konto til forfallsdato ellers kan plassen gå videre til en på venteliste. Benytt KID dersom du har fått faktura ( gjelder hvis man har betalt inn ett minimum). 
 6. Plassen på kurs/aktivitet er personlig. Du kan ikke dele plassen din med noen, eller gi bort timer når du selv er borte. 
 7. Forsikring/LISENS Forsikring for deltagerne betales gjennom årsmedlemskapet ( SPOND INNBETALING). Aktivtetslisens på 100/125 kr pr deltager er inkludert i dette og Step Up betaler dette videre til Norges Dansefirbund og Norges Cheeer forbund. Konkurranselisens og utvidet forsikring kommer i tillegg for de som skal konkurrere. På www.dansing.no finner du informasjon om utvidet lisens og forsikring. 
 8.  Innbetaling skjer via koortbetaling& Vipps og skal stå på vår konto til forfallsdato ellers kan plassen gå videre til en på venteliste. Benytt KID dersom du har fått faktura ( gjelder hvis man har betalt inn ett minimum ).  
 9. Dersom det ikke er plass på et kurs kan du sette deg opp på venteliste og vi gir deg beskjed straks du har fått plass hvis det lar seg gjøre.
 10. Vi har et minimum på 8 deltakere på barne/ungdomskurs. Ved færre deltakere enn dette vil plass på et annet parti tilbys hvis det lar seg gjøre.
 11. Step Up kan endre timeplanen dersom det er for få påmeldte på kurs eller av andre grunner som gjør det vanskelig å holde kurset. Alle vil få beskjed om dette til den oppsatte e-post adresse i webskjemaet innen 3. kursuken. 
 12. Endringer kan forekomme på timeplanen dersom noe har oppstått som gjør det vanseklig å gjennomføre kurset eller som følge av skrivefeil på timeplanen. 
 13. Cheer konkurranse meldes på to sesonger, men man binder seg til et konkurranseår - dette gjelder Starlighst, Superstar, Starlets, Stardust, Eclipse og Rockettes. Dette da man lager koreografi på høsten og følger opp med oppvisning og konkurranser på vinter/vårsesongen. 
 14. Ved deltagelse på konkurransekurs / ved deltagelse på konkurranser godtar man å være en del av Step Up dugnad som holder dansekonkurranser, sitte tilsynsvakt og andre trivelige oppgaver. Vi bestrever å holde det på et minimum. Et enkelt og lettsolgt salgsdugnad pr sesong må medberegnes. Skulle det være årsaker som gjør at du ikke har anledning til dette så kontakt dugnadsgruppen eller daglig leder. 
 15. Step Up har som danseklubb høye driftsutgifter . I den anledning så settes det opp salgsdugnad eks. kakebokser før jul. Vi takker for hjelpen med dette slik at Step Up også i året fremover kan holde kurs for barn, ungdom og voksne. For konkurranseutøvere er dette en obligatorisk del av medlemskapet slik som i andre idretter. 
 16. Force Majeur Dersom Step Up Danseklubb er forhindret fra å utføre en tjeneste som følge av arbeidskonflikt eller enhver annen omstendighet når partene ikke kan råde over denne, så som brann, krig, pandemier, naturkatastrofer, eller uforutsette militære innkallelser av tilsvarende omfang, er Step Up Danseklubb fritatt for alt ansvar. Samtidig plikter vi å gjøre vårt ytterste i å opprettholde alternativ aktivtet i så langt det er mulig, eks Zoom og utetrening m.m 
 17. Medlemskap i Step UP danseklubb kommer i tillegg og gjelder for ett kalenderår om gangen. Dette inkluderer forsikring for medlemmer mellom 6 og 13 år. Alle som danser på Step Up må ha medlemskap da Step Up er en idrettsklubb og idrettsklubber i NIF krever medlemskap. Medlemskapet er på 325kr pr kalender år for ett medlemer og 500kr for en familie på to eller fler. medlemskapet kommer på egen regning fra NIF - min idrett , ikke på samme faktura som dans/Akro og annen aktivitet. Sommerskoler krever ikke medlemskap. Medlemskap gir deg fordeler som rabatter på hotell, fly etc - sjekk NIF og særforbundene Norges Danseforbund og Norges Forbund for Amerikanse Idretter. For å kunne konkurrere må man også være medlem i NIF og for å kunne delta på arrangment. og gratis aktiviteter. 
Lukk