Freestyle/slow konkurranse, Spott trening - sal 1

Kurs id : L22
Lambertseter
Torsdag kl.20:45 - 21:15
Pedagog: Emma H.

Beskrivelse

Mester - elite parti for deg som konkurrerer i freestyle og slow, og har egen Spott dans. For utøvere fra det året de fyller 11 år. Her jobber vi med egne spott danser. Vi har et meget godt miljø og en gang i halvåret får vi besøk fra utlandet av både dansere og trenere som lærer oss det nyeste og mest trendy innen grenen.

Denne timen skal man møte ferdig oppvarmet til og skal kombineres med L20 Freestyle konkurrans og L23 Skadeforebyggende.
 

Freestyle er en idrett der spenst, hurtighet og fleksibilitet spiller en stor rolle. Koreografien er i stor grad tilpasset utøveren (derav navnet freestyle), men det er visse basismomenter som alltid skal inn i danserutinene som spark, hopp og spinn. De særegne løpestegene benyttes for å forflytte seg og for å få opp farten før et moment utføres. En skikkelig idrett der man blir sterk, myk og spenstig. Dette er en gren i regi av Norges Danseforbund. 

Alle på denne timen skal ha sin egen freestyledans. Egen dans får man ved å ta privattimer, ta kontakt med din trener så du kan booke tid. 250 kr for 30 minutter. 

Konkurranseparti!

Vår kursplan