Freestyle KONK. 11+ SAL 1

Kurs id : L20
Lambertseter
Torsdag kl.19:30 - 20:45
Pedagog: Emma H.

Beskrivelse

Rekrutt - elite parti for deg som konkurrerer i freestyle. For utøvere fra det året de fyller 11 år. Her jobber vi med over gulvet, styrke, stretching, teknikk, kule momenter og kombinasjoner, og man får gå gjennom sine egne konkurransedanser på slutten av timen i forkant av konkurranser. Vi har et meget godt miljø og en gang i halvåret får vi besøk fra utlandet av både dansere og trenere som lærer oss det nyeste og mest trendy innen grenen.
 

Freestyle er en idrett der spenst, hurtighet og fleksibilitet spiller en stor rolle. Koreografien er i stor grad tilpasset utøveren (derav navnet freestyle), men det er visse basismomenter som alltid skal inn i danserutinene som spark, hopp og spinn. De særegne løpestegene benyttes for å forflytte seg og for å få opp farten før et moment utføres. En skikkelig idrett der man blir sterk, myk og spenstig. Dette er en gren i regi av Norges Danseforbund. 

Alle på denne timen skal ha sin egen freestyledans. Egen dans får man ved å ta privattimer, ta kontakt med din trener så du kan booke tid. 250 kr for 30 minutter. 

Konkurranseparti!

Vår kursplan